Titkos prototípussal mentek ebédelni?

2011.07.19. 06:52

Még az is lehet, hogy fel sem tűnt volna olvasónknak, hogy ez itt egy új Merci, ha nincs jól össze-vissza álcázva matt fekete fóliával, így viszont előkerült a fényképezőgép.

Nem először futunk bele ilyesmibe, hogy valaki egy korábban már bemutatott autó álcázott változatával találkozik. Itt is ez történt: Attila az új ML egy példányáról készített fotókat a Stuttgart melletti Sindelfingenben, ahol egyebek közt a Mercedes központja is működik. Elsőre fura lehet, hogy a gyáriak egy már leleplezett autót így takargatnak, de van rá magyarázat. Az ML-ről ugyanis eddig csak gyárilag beállított fotókat láthatott a közönség, élőben viszont még nem látható sehol: először az őszi Frankfurti Autószalonon tervezik kiállítani. Ilyenkor persze még végeznek apróbb fejlesztéseket is, ezért futnak még a nullszéria-példányok - olvasónk épp egy ilyennel találkozott.

Talán ez lehet annak az oka is, hogy már simán kint hagyták a parkolóban, míg bementek falni valamit az étterembe - elvégre titok, de már messze nem akkora, nyugodtan lehet fényképezni.