Igába fogják a Priust

2011.08.06. 11:51

Az Egyesült Államok gazdasága nehéz napjait éli, éppen ezért az országnak szüksége lehet minden keményen dolgozó állampolgárra. Talán e gondolat vezérelte annak a Priusnak a tulajdonosát, aki pick-upot épített hibridjéből.

223478858593947152

Elölről hátrafelé haladva rövid ideig még azt is hihetnénk gyári pick-upról van szó, az összképet látva azonban már a laikusok előtt is egyértelmű: ez egy kontár átépítés. A - közel - érintetlenül hagyott hátsó lökhárító felett mérhetetlenül hanyag illesztéseket látunk: a plató végét például egyszerű hegesztéssel toldották meg. Belsejéről nincsenek részletes képek, de a PVC-csőből készült keret és a léha bélelés nem sok jót sejtet.

8641762362033628596

A készítő alaposságát elnézve azon sem kéne meglepődnünk, ha trágyaszállításra használnák az USA-ban majdhogynem népautónak számító Priust. Mindenestre eztán új területeken is bevethető lesz ez az Észak-Karolina hegyeiben fotózott hibrid.

Egy éve már írtunk egy hasonlóan félresikerült próbálkozásról. Akkor egy Subaru Baja-t próbáltak keresztezni egy Priussal, de annak sem lett jó vége. Igénytelenségben, és hülyeségben legalább versenybe szállhat a két öszvér.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.