Felhajtotta gallérját a szürke eminenciás

2011.08.09. 14:04

Alig volt időnk megunni a harmadik generációs Avensis arcát, már itt is a frissítés. Kétszer kell odanézni, hogy észrevegyük a különbségeket, de kétségkívül átszabták a 2012-es modell ábrázatát.

A híres japán titkolózás ellenére minden álca nélkül fotózta le a holland Auto Week olvasója Cannes környékén az új Avensist, ráadásul egy limuzint és egy kombit is egyszerre. A változás nem drámai, de talán jobb is így, hiszen az Avensis egyértelműen a karakteresebb Toyota-formatervek közé tartozik. A klasszikus fényszóró-lökhárító-hűtőrács fészlift legszembetűnőbb eleme a lámpatest, amelyből kiharap egy sarkot az eddiginél markánsabban formázott ütköző.

Hogy a külső frissítéshez műszaki újdonságok is járnak-e, feltehetően megtudjuk néhány hét múlva – ha már kiengedték az utcára az új modellt, valószínűleg megmutatják a Frankfurti Autószalonon is, és akár már októberben a szalonokba kerülhet a 2012-es Avensis.

Fotók: Auto Week

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.