Felgyújtották BMW-jét, most ő fizethet

2011.08.20. 12:21

Júniusban pokollá vált a világ egyik legélhetőbbnek tartott városa, Vancouver. Jégkorong-drukkerek törtek-zúztak, kirakatokat fosztogattak, autókat gyújtogattak.

Az erőszaknak áldozata lett az az M5-ös BMW-is, amelyet hölgygazdája hősiesen próbált megvédeni a csürhétől, a túlerő azonban győzött és felgyújtotta az autót. A szerencsétlenül járt nő tragédiája most folytatódik.

Az elhíresült videón jól látszik, ahogy Jazmin Perez küzd az autó épségéért, kálváriája ezzel viszont nem ért véget. Most nem a tüntetőkkel, hanem a bírósággal kell szembeszállnia. A BMW ugyanis részletfizetés alatt állt, a kártérítés összege pedig nem fedezi az autó piaci értékét. A biztosító térítése 10 000 amerikai dollárral (kb. 1,8 millió forint) van az autó valós értéke alatt, és a különbözetet Pereznek kell állnia, aki azonban határozottan kijelentette: ezt nem teszi meg.

BMW-je már a múlté, és még ő fizesse a felelőtlen idióták szórakozását? Gyalázatos, és sajnos nem az ő autója volt az egyedüli áldozata a júniusi ámokfutásnak.