Sportos és elegáns lesz minden Kia

2011.09.22. 05:52

A Frankfurtban kiállított Kia GT koncepció fogadtatása nagyon pozitív volt, és ez meghatározhatja a Kia jövőjét.kia-gt-concept-frankfurt-3

A Hyundai után a Kia is elkezdett azon munkálkodni, hogy megszabaduljon régi, olcsó imidzsétől. A Frankfurtban kiállított Kia GT koncepció is azt mutatja, hogy többé nem budget autói okán szeretne hírnevet szerezni magának a koreai gyártó.kia-gt-concept-frankfurt-1
Szinte kivétel nélkül mindenki elfogadta, hogy a GT remek irány a Kia számára, és hogy készen állunk rá, hogy kibővítsük a határainkat – nyilatkozta Paul Philpott, a cég európai részlegének vezetője. Ha az egész világon a frankfurtihoz hasonló reakciókat vált ki a koncepciónk, a GT nagyon fontos szerepet játszhat a brand előremozdításában.

A GT várhatóan 2013-ra kerül sorozatgyártásba, addigra a Kia a jelenlegi modelljei közül is sok megújul. Célunk, hogy olyan megjelenésű autóink legyenek, melyek felveszik a versenyt például a Citroenekkel vagy a Fordokkal, de mihelyst meggyőződtünk róla, hogy a kocsik hitelesek, máris léphetünk tovább. A GT feladata az is, hogy a márka sportos jellegét erősítse - folytatta Philpott. Azt is elmondta, hogy a jövőben az átlagos modellekből - elsőként a következő generációs C'eed-ből - is készül majd sportos változat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.