Különleges Bugattik a Közel-Keletnek

2011.11.18. 17:48

A három Grand Sportból a legolcsóbb kerül 490 millióba.

A Dubai Autószalonon mutatták be azt a három különleges kiadású Bugatti Veyron Grand Sportot, melyet kifejezetten a Közel-keleti piacra szánt a gyártó. Az elsőnek kanári sárga színe van és a kocsi alján látványos, fekete, szénszálas műanyag húzódik. A fekete és a sárga Ettore Bugatti kedvenc színkombinációja, nem csoda, hogy az utastér is a karosszériával harmonizál. Az autó 1,58 millió euróba, vagyis 490 millió forintba kerül.

A második két modell már valamivel drágább, 1,74 millió euró, vagyis 540 millió forint az áruk, ezért több szót nem is vesztegetnénk rájuk, nézegessék inkább a képeket, csorgassák a nyálukat és gondolkodjanak el, hogyan élnék le az életüket, ha lenne 540 millió forintjuk, illetve hogyan élnének akkor, ha lenne 540 millió forintjuk egy autóra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.