A legszebb Panamera?

2011.11.21. 05:55

Amíg a Porsche a Panamera új GTS verzióját népszerűsíti Los Angelesben, addig a Hamann saját csomagját készül bemutatni a négyüléses sportautóhoz.

A csomag a Hamann Cyrano nevet kapta és a külső-belső változtatások mellett 80 lóerőt dob a Porschén. Legszembetűnőbb módosítás a több, szélesre nyújtott nyílás az első lökhárítón, de az áttervezett, kiömlőnyílásokkal tűzdelt motorháztető is látványosra sikerült. Nem maradt ki a változások közül az oldalsó szoknya sem, a diffúzorral szerelt hátsó lökhárító pedig két óriási kipufogóvéget kapott.

A motorral kapcsolatos program még fejlesztés alatt áll, de az átprogramozott elektronikával és az új sportkipufogóval 580 lóerőt ígérnek, valamint azt, hogy a GTS-nél is hamarabb, 4 másodperc alatt éri majd el a száz km/h sebességet.

A belső kialakítás is ígéretesnek tűnhet. Itt egyedi lábszőnyeget, alumínium pedálsort és teljes bőrözést kapott a Cyran. A debütálására már nem kell sokat várni, a november 26-án kezdődő Esseni Motor Show-n mutatja be a Hamann.