2011.11.30. 23:08

Amikor megkérdeztem a cég kut-fejl igazgatóját, hogy mit gondol Eric Schmidt Google-vezér hírhedett mondatáról, hogy sose lett volna szabad az autót a számítógép előtt feltalálni, mert az emberek alkalmatlanok a vezetésre, és hogy tervez-e a Nissan átállni a magát vezető autóra, akkor indulattól elcsukló hangon tört ki, hogy az autonóm vezetés öröme az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, és az önmagát vezető autó ezt elveszi, ami szomorú.

Aztán bevallotta, hogy egy kimerítő golfozás után bizony neki is jól esne, ha egy gombnyomásra hazavinné a kocsija, és igen, sajnos ez a jövő, de szerencsére nem hirtelen jön majd, hanem fokozatosan, egyrészt a jogi komplikációk miatt, másrészt mert úgy lehet megcsinálni. És hozzászokni. Első körben az autópályás unatkozás alól fogunk felmentést kapni, amit támogatok is a magam részéről.

Ennyi volt mára, mira ezeket a sorokat olvassák, mi jó eséllyel éppen ébredezünk. Jövünk még!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.