Így izgat a Skoda

2011.12.10. 11:14

A Skodánál ritkán tétlenkednek mostanság, de amikor épp nincs miről hírezniük, akkor is kitalálnak valamit figyelemfelkeltésére. A Vision D-re nemrég mindenki felkapta a fejét, ezért a csehek igyekeznek kihasználni ezt az érdeklődést mégiscsak a következő modelljeik formatervének hírnökéről van szó.

Ez a kedvcsináló fotósorozat jól hangsúlyozza mindazt, amiért a Vision D szerethető és sikeres lehet. Erős, sportos, fiatalos és modern, ugyanakkor egyszerű. A jó ár-érték arányt hangoztató csehek könnyen népszerűvé tehetik a következő Octavia alapjául is szolgáló sportos ötajtóst.

A sokak által várt harmadik generációs Octavia egyébiránt előbb egy, a termeléshez nagyon közeli változattal mutatkozik majd be a márciusi Genfi Autószalonon, majd szeptemberben, Párizsban már a végleges, gyártásba szánt modellt is leleplezik. Forgalmazása 2013 első felében várható, a Vision D-vel egy időben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.