Ettől az Insigniától retteghet az Audi

2011.12.31. 07:32

A Volkswagen Passat Alltrack és az Audi A4 Allroad közvetlen riválisát készül piacra dobni az Opel.

Az Irmscher mérnökei az Insignia kombi alapján elkészítették a Sports Tourer Crossfourt. A Sportive felszereltségre épülő modellről egyelőre nem sokat tudni, de a holland autoblog.nl honlap szerint hamarosan több információval szolgál róla az Opel.

Még ha jelenleg megy is a titkolózás, egy kevés részlet kiderült az Insignia Sports Tourer Crossfourról. Az árát mindenesetre már tudni, és a nyílvánosságra került lista szerint a 160 lóerős, 2 literes CDTI 35,155 euró (10,9 millió forint) lesz, míg ugyanez a változat automataváltóval 37,971 eurós (11,8 millió forint)  áron jön. A 195 lóerős, duplaturbós benzines változat 37,655 euróért (11,7 millió forint)  lesz kapható.

Az Audi uralma a szegmensben a végéhez közelít. A nemrég bemutatott Volkswagen Passat Alltrack és az Opel részéről hivatalosan még be nem mutatott modell komoly kihívók lesznek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.