Izmosítottak az SLS AMG-n

2012.01.07. 18:20

A Ferrarikra és Mercedesekre szakosodott Inden Design nemrég bemutatta legújabb munkáját, az SLS AMG módosítását. A külső és a belső piszkálgatása helyett a hangsúlyt ezúttal a teljesítményre helyezték.

Az egyik legvadabb sportautóként ismert SLS AMG-hez nem könnyű érdemben hozzányúlni, tekintve, hogy egy gyárilag tökéletesen megépített autóról van szó. A német tuningcégnél ezért óvatosak voltak, és a külső módosításaik szinte kimerültek az új, az első tengelyen 265/30/20-as, míg a hátsón 295/30/20-as abroncsokban és az új felnikben.

Technikailag egyedül a motorvezérlési egységhez és a kipufogórendszerhez nyúltak. A 6,2 literes V8-as ezzel az alap 571 lóerősből 623 lóerős lett.

A Senner Tuning már bemutatott csomagja, és a Prior Design kedvcsináló előzetese után elmondhatjuk, hogy az SLS AMG abszolút sláger a német tuningcégeknél az idén, ugyanakkor ne feledkezzünk meg a gyár által ígért 650 lóerős Black Series-ről sem; ez várhatóan 2013 elején kerül a szalonokba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.