Íme, egy tökéletes Bentley

2012.01.14. 15:37

Elkészült csomagjával a Vorsteiner a legújabb Continental GT-hez. A tuningcég kedvcsináló képek tucatjával árasztotta el az internetes oldalakat készülő autójáról az utóbbi hetekben, most azonban leleplezték a végleges változatot.

A csomag meglehetősen visszafogottra sikerült, de a kevés apró változtatással az összkép olyan lett, amire a Vorsteiner törekedett: sportos és elegáns. E két tulajdonságot még egy Continental GT esetében sem könnyű ötvözni, ha rossz irányba indulnak a tunerek.

Az összes módosítást szénszálas anyagokkal végezték. Megtoldották az autót két méretes oldalsó küszöbbel, a hátsó lökhárítóra egy tekintélyes diffúzor, míg a csomagtérajtóra egy szolid légterelő elem került. Az első lökhárítót is átszabták, ettől nagyobb leszorító erőt és hatékonyabb hűtést remélnek. A gyári változathoz képest 40 milliméterrel ültették le a kasztnit, a felniket pedig a Vorsteiner saját, 22 colos, ötküllős VS-130-asaira cserélték.

A csomag árát még nem közölték, de annyit már tudni, hogy minden új, illetve módosított elem a megrendelő ízlése szerinti fényezésben lesz választható.