A legkönnyebb Volkswagen GTI

2012.02.03. 18:03

Az autógyártók néha kikacsintanak más járműkategóriák felé is. Az, hogy kerékpárokat árusítanak, ma már bevett szokás, de a Volkswagen most a télre játszik rá a legújabb GTI feliratos csodával.

Szánkót terveztek a németek, nem is akármilyet. Lényegében egyetlen, futurisztikus, fröccsöntött műanyag-darab, békakoponya-forma orr-résszel. A GTI felirat persze költői túlzás, de a szánkó rövid építése és kis súlya miatt valóban fürgének és fordulékonynak ígérkezik. A különös formatervet persze szép nagy Volkswagen jelvény teszi teljessé.

A Crazy Bob valószínűleg a legegyszerűbb Volkswagen termék, ami valaha volt – végülis összesen három alkatrészből áll – és ehhez képest a 64,9 eurós, azaz közel 19 ezer forintos ára talán túlzás is. Különösen úgy, hogy hagyományos, fából készült, összecsukható szánkót is árul a cég. Ezen is VW logó van, kisebb helyen elfér, és így is olcsóbban adják, 49,9 euróért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.