Kabriót csinálnak a Range kisautójából

2012.02.25. 14:30

00-land-rover-range-rover-evoque-convertible-concept-1330101722

Még a Genfi Autószalon előtt kiszivárogtak a Range Evoque alapjaira épített kabrió képei – hivatalos közlemény egyelőre nincs, de a hírforrások széria érett koncepcióról beszélnek 2012-es debütálással.

A három ajtós Evoque-ra alapozták a tető nélküli SUV koncepcióját, ami legalább annyira ormótlan lett, mint amennyire értelmetlen, így a megcélzott vevőcsoport biztosan dögleni fog érte. A kocsi létezésére egyébként maga Jeremy Clarkson, a Top Gear frontembere utalt először, amikor műsorukban ollóval vágta le egy kis papír Range tetejét a kamerák előtt. Érdekes, hogy jó pár nap eltelt, mire az alábbi képek kiszabadultak az embargó alól, és elkezdték járni az internetet.

02-land-rover-range-rover-evoque-convertible-concept

A négyüléses, kabrió Evoque-ot várhatóan a Genfi kiállításon mutatják majd be hivatalosan. A gyár úgy harangozta be az autót, hogy ez lesz a világ első prémium kategóriás tető nélküli SUV-ja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.