2012.03.09. 12:51

Shinari tanulmánnyal kezdődött minden, ott – ugyan kimondatlanul – de levegőben lógott a tény, hogy méreteiben, arányaiban ilyen lesz az új Mazda 6.

Azóta eltelt egy év, de a japánok aktívan faragtak, kis lépésekkel egyre közelebb kerülnek ahhoz, ami az új Mazda6 lesz. Papp Tibi ráadásul már belefutott egy jelenlegi hatos alá tolt új padlólemez-hajtáslánc kombóba a Mazda egyik útján, szerinte nagyon meggyőző. Ezúttal a Takeri nevet adták a tanulmánynak, amelyben a formát összegyúrták a tartalommal.

És megdöbbentően szép, valamint nagy lett. Méretben – legalábbis szemre – túlmutat egy ötös BMW-n, arányai nagyon jók, a hosszú orr és a lejtős fenék nagyon dinamikus, ráadásul külön csoda, hogy az üvegfelületei sem kicsik.

Jól nézzék meg, ha az új Mazda 6 akár csak 50 százalékban tartalmaz majd Takerit, érdemes lesz rá várni még egy kicsit, mert oda fog ütni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.