2012.03.27. 09:26

Világszerte 1,3 millió autót hív vissza márkaszervizeibe a BMW. A 2003 - 2010 között gyártott 5 és 6 modelleket (E60, E61, E63, E64) érinti az akció, melyeknél a csomagtartóban található akkumulátor vezeték-fedele (Batteriekabelabdeckung) hibásan került beszerelésre, ezért elektromos problémákat, gyújtáshibát, legrosszabb esetben pedig tüzet is okozhat.

Eddig kilenc esetben jelezték a vásárlók a hibát, ezért a gyártó úgy döntött, hogy visszahívja a kérdéses típusokat (a tulajdonosokat értesítik) és egy félórás átvizsgálást követően térítésmentesen javítja a hibát. Ha ön a kérdéses típus tulajdonosa és központi kijelzője hibaüzenetet jelez, az autó nem indul vagy az akkumulátor vezetékének fedele gyanúsan töredezett-olvadt vagy szenesedés nyomait fedezi fel rajta, akkor keresse fel a legközelebbi BMW márkaszervizt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.