Németek ronthatják el a Lotust

2012.03.28. 16:54

A Lotus nincs könnyű helyzetben. Ahhoz, hogy nyereségesen működhessen, több autót kellene eladnia, és úgy tűnik, már minden eszközt bevetnek ennek érdekében. Akár az iparág legízléstelenebb tuningjait készítő német céggel is lepaktálnak.

A Mansory azzal szerzett magának hírnevet, hogy nagyon radikális optikai tuningkészleteket kínál a legdrágább autókhoz. A legdrágább BMW-k és Mercedesek mellett dolgoztak már Bentley, Ferrari és Aston Martin alapokra, nem egyszer olyan eredménnyel, amitől tizennégy éves kor felett, vagy egy kiló aranylánc alatt mindenki sírva menekülne. Ennek ellenére – vagy épp ezért – a Mansory nagyszerűen megél a tuningból. Mostantól azonban nem csak külön megrendelésre foglalkoznak majd egy-egy Lotus sportkocsival is: a két cég megállapodást kötött, amely szerint a Mansory lesz a britek hivatalos autóátépítő cége. Ez annyit tesz, hogy ha a megrendelőnek egyedi igényei vannak, azt a németek próbálják majd megvalósítani.

Tavaly már megmutatták, hogy mire számíthatunk tőlük. A Mansory Evora hatalmas légbeömlőivel, nagy felnijeivel, feltűnő szélesítéseivel és magas hátsó légterelőjével ugyanolyan hatásvadász, mint a tuningcég többi terméke.