Ferrarival se menj át a piroson

2012.05.15. 14:17

Súlyos balesetet okozott egy ritka Ferrari 599 GTO. Az ütközés Szingapúr belvárosában történt szombat éjszaka, és három ember halálához vezetett, köztük a Ferrari pilótájáéhoz.

1

A Ferrarit vezető 31 éves üzletember egy forgalmas kereszteződéshez érve, a szemtanúk elmondása szerint nagy sebességgel fékezés nélkül száguldott át a piros lámpa alatt, majd belecsapódott a jobbról érkező taxiba. A taxit vezető 52 éves férfi és 20 éves utasa az autóba szorultak, és a mentők kiérkezéséig életüket vesztették. A GTO utasa súlyos sérülésekkel, egy motoros könnyebb sérülésekkel, csodával határos módon túlélte a balesetet.

Az 599 GTO a Ferrari leggyorsabb utcai autója, 661 lóerős V12-es motorjával egy másodperccel gyorsabban ér körbe a Ferrari fioranói tesztpályáján, mint az Enzo. A GTO tulajdonosa valószínűleg erre gondolt, miközben versenypályának használta a belvárost. A videón is látszik, ahogy a Ferrari hatalmas sebességgel csapódik bele az előtte áthaladó autóba.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.