Három legyet egy csapásra

2012.05.17. 16:44

Most kivételesen nem sportkocsi okozta a balesetet, amelyben három ritka gép fényén esett csorba. Los Angeles egyik, különleges autók átépítésével foglalkozó műhelyének kirakatát vette célba a fekete Lincoln, melynek vezetőjét még mindig keresik a rendőrök. A becsapódás után ugyanis sietősen távozott a helyszínről, maga mögött hagyva az autót és hátul ülő, súlyosan sérült utasát.

A kirakatban egymás mellett álló Lamborghini Diablo, Ferrari F430 Spider és egy brit különlegesség, egy TVR Tuscan S is megsérült a baleset során. A Lambo megúszta egy törött ablakkal, a TVR-t pedig a bal oldalán horzsolta le az amerikai vas. A Ferrari rongálódott meg a legkomolyabban, mert a Lincoln pontosan előtte csapódott a kirakatnak - ettől az egész vas ablakkeret a Ferrarira zuhant.

Bár egyik tulajdonos sem tett említést róla, úgy tudjuk, mindhárom luxusautó hírességeké. Ezt igazolja a Ferrari két Los Angeles Lakers matricája is, melyek közül az egyiken az állt: Baller 24. Ez pedig Kobe Bryant, az amerikai kosárlabda-sztár mezszáma.