Bruce még szívat egy kicsit

2012.05.18. 11:01

Az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt számos alkalommal kerül sor forgalomkorlátozásra Budapesten. Május 18-ától, péntektől május 21-éig, hétfőig a város több pontján, a Ferenciek tere, az Erzsébet híd, a Váci utca, a Nagy Ignác utca, a Markó utca valamint a Stollár Béla utca egy szakaszának, illetve a Horváth Mihály tér és a Német utca környezetében kell különböző, tömegközlekedést vagy közúti közlekedést érintő forgalomkorlátozásokra számítani.


Die Hard nagyobb térképen való megjelenítése

2012. május 18-án, pénteken 20 órától másnap, 19-én, szombaton 20 óráig a Buda irányába tartó 5-ös, 7-es, 7E, 173-as, 173E, 8-as, 112-es és 178-as autóbuszok, illetve a 907-es, 908-as, 956-os, 973-as és 990-es éjszakai járatok Ferenciek tere megállóját eredeti helyéről a Városház utca és a 3-as metró aluljárójának lépcsője közé helyezzük át.

2012. május 19-én, szombaton a felvételek idején az Erzsébet hídon, valamint az átkelő környezetében az alsó és a felső rakpartokon a közúti forgalmat néhány percre – rendőri biztosítással – leállítják. E napon nem lehet majd parkolni a Mátyás pince előtt valamint a Váci utcában, az Erzsébet híd alatt és a Petőfi Sándor utcában.

2012. május 20-án, vasárnap 6 és 12 óra között a közúti forgalom elől lezárják a Nagy Ignác utcát a Stollár Béla utca és a Szalay utca közötti, a Markó utcát a Bihari János utca és a Szemere utca közötti, valamint a Stollár Béla utcában a Bihari utca és a Szemere utca közötti szakaszon.

2012. május 20-án, vasárnap 20 óra és másnap, 21-én, hétfőn 22 óra között lezárják a VIII. kerületi Horváth Mihály teret és ugyanebben az időszakban nem lehet majd parkolni a Német utcában sem.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások miatti kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Budapesti Közlekedési KözpontHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.