Negyvenmillió a nyeremény Porsche

2012.05.28. 08:34

Egy tizenhárom darabos egyedi sorozattal ünnepli első klubja megalapításának hatvanadik évfordulóját a Porsche. Az alkalomra szánt 911-esekért a világon működő bármely Porsche-klub tagja bejelentkezhet, és ha szerencsével jár, a sorsolás után megveheti az egyiket.

Évekkel az után, hogy a Porsche megalkotta első saját modelljét, 1952 májusában alakult meg az első Porsche-klub, tizenhárom taggal. A most megnyerhető modellek mindegyike egy-egy akkori tagot jelképez.

Ma hetvenöt különböző országban, összesen hatszáznegyven klubja működik a márkának, nem kevesebb, mint 181 ezer taggal, így nem lesz könnyű dolga annak, aki az egyik 911 Club Coupe-ra vágyik. Ráadásul a tizenhárom autóból egyet a Porsche World Club nevében visszatartanak, tehát mindössze tizenkettő marad a klubtagoknak.

A Club Coupe 20 colos felniket, sportdizájn-csomagot, és több, az alkalmat hirdető plakettet kapott. Mindezt 175 580 dollár (41 millió forint) ellenében vehetik meg azok a szerencsések, akiket kisorsolnak a jelentkezők közül.