Bezár a Ferrari és a Maserati

2012.05.30. 12:21

Tizenöt ember halt meg és legalább kétszázan megsérültek kedd reggel, a Modena körzetét megrázó 5,8-as erősségű földrengésben. Az epicentrum közelében több autógyár is leáll, határozatlan időre.

maserati fact

Részletes információk még nem érkeztek az érintett autógyárakról, de a Fiat elnöke, John Elkann bejelentette, hogy a Ferrari és a Maserati leállítja a gyártást. Nem tudni hogy a gyárépületekben esett e kár, vagy elsősorban a dolgozókat ért károk miatt állnak le a gyártósorok. Mindenesetre semmi jót nem ígér, hogy az olasz katasztrófavédelem jelentése szerint a közeli Cavezzo, Medolla és Mirandola városokban komoly károk keletkeztek. A két sportkocsigyár mellett a motorkerékpárokat előállító Ducatinál is felfüggesztik a termelést.

A gyártási szünet lehet csupán néhány napos, vagy akár több hetes is, attól függően, hogy keletkeztek-e károk a gyártelepeken, és ha igen, mekkorák.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.