Köztünk jár a testvérgyilkos

2012.06.01. 15:08

Sokan várják az új Caymant, amely a 911-es egyre erősebb riválisának tűnik. A legújabb, közúton készült kémvideó alapján már nincs messze a bemutató, sőt, a Panamera frissítése is mintha elkészült volna.

Nem titok, hogy az új Boxstert hamarosan követni fogja kupétestvére, a Cayman, de zárt pályán kergetett, erősen álcázott protípusokon kívül nem sokat láttunk még belőle. Sejthető persze, hogy az orra ugyanaz lesz, mint a roadsteré, de nagy kérdés, hogy mutat majd a fara. A kémvideó alapján férfiasabbnak tűnik az új Cayman, mint az aktuális modell a közepesen elegáns oldalsonkáival. Az értékesítő srácoknak egyre nehezebb lesz a dolga , nehogy elcsábítsa a 911-es vásárlókat a kisebb, játékosabb kupé.

Nem egyedül mutatkozott az új kis kupé közúton, egy hasonlóan gyengén álcázott, frissített Panamera kísérte. A képek alapján nem sokat variáltak a csótányon, leginkább az orrát faraghatták át. Hamarosan álca nélkül is megnézhetjük: az őszi autószalonok egyikén minden bizonnyal bemutatják, lehet, hogy még hamarabb, mint a Caymant.