Az autó tetején hagyta a gyermekülést

2012.06.03. 20:04

Egyszerűen feltette egy Ford tetejére gyermekülésbe ültetett öthetes kisbabáját, majd elhajtott az autóval egy tizenkilenc éves amerikai anya. Az eseménydús estén csak a szerencse műve volt, hogy nem történt tragédia.

A kisbabát Phoenix egy útkereszteződésében találták meg szombat éjjel egy órakor, a gyermekülésbe csatolva, szerencsére teljesen sértetlenül. A helyi rendőrség szóvivője, James Holmes adott ki egy közleményt, melyből kiderül, hogy egy 19 éves anya, Catalina Clouser hagyta az úton gyermekét, miután az az üléssel együtt lecsúszott a nő által vezetett Ford Focus tetejéről.

Clouser barátaival találkozott a város egy parkjában péntek este, amikor úgy döntött, vesz néhány doboz sört. Barátjával, egyben a Focus tulajdonosával indult el egy közeli boltba az autóval, ám a rendőrök megállították őket. Ittasan vezető barátját letartoztatták, de Clousernek megengedték, hogy gyermekével együtt elhajtson. A helyzettől megrémült nő ezután egy ismerőse házába ment, ahol bevallottan elszívott két marihuánás cigarettát. Mielőtt innen távozott, az autó tetejére helyezte a gyermekülést, benne a kisbabával.

Amikor hazaért döbbent rá, hogy a mindössze öthetes bébi hiányzik. Barátaival és édesanyjával elindult az érintett útvonalon visszafelé, remélve, hogy megtalálják, de csak a rendőrökbe botlottak bele, akik addigra már keresték a nőt. A kicsit a gyermekvédelmi szolgálat vette gondozásába, és a történtek után több mint valószínű, hogy a tini anyukának ezután esélye sem lesz visszakapni, felnevelni.