Ezredes lett az Aventador

2012.07.20. 15:43

A Lamborghininek tizenöt hónap alatt ezer példányt sikerült eladnia az Aventadorból. Ezzel a jelenlegi csúcsmodell lett a gyár valaha volt legkeresettebb V12-ese, megelőzve többek közt a Murciélagót, melyből közel két és fél év alatt tudtak ennyit értékesíteni.

A 700 lóerős sportkocsiból a gyártás kezdetén naponta hármat raktak össze, ám a növekvő igények miatt most már négy és fél is elkészül. Az ezredik LP700-4-et egy német mérnök viheti haza, aki minden bizonnyal büszkén parkol le vele Diablója mellé. Az ünnepélyes átadáson személyesen a Lamborghini elnökétől, Stephan Winkelmanntól vehette át a kulcsokat.

Az ünneplés azonban nem tarthat sokáig, mert az Aventador iránti igények továbbra sem csökkennek: a beérkezett megrendelések a következő másfél évre biztosan elegendő munkát adnak majd a gyár dolgozóinak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.