2012.08.22. 14:46

Kaliforniában, a Death Valley-ben lőtte olvasónk, Gábor a kémfotósorozatot, amelyen nem is a szügyig álcázott prototípus az érdekes, hanem a kék 3-as.

A telibe matricázott ferdehátú minden bizonnyal a 3GT félkész változata, erről már láttunk néhány kémfotót, viszont az M-esnek tűnő kék F30-as furcsa szerzet. Első blikkre azt hihetnénk, az új M3-as alig álcázott prototípusa: az agresszív első kötény és az M-es féknyergek legalábbis gyanúsak. De az eddig látott fotókon az igazi M3-asnak jóval öblösebbek a sárvédői, és kipufogóvégből is négyet aggattak rá.

Több mint valószínű, hogy a Gábor által fotózott kék BMW a 3-as M Performance változata lesz, amely a széria 3-asok és az M3 közé ékeli be magát, agresszív pofával és sportosabb technikával. Amilyen hanyagul álcázták, nem csodálkoznánk, ha már a Párizsi Autószalonon hivatalosan bemutatnák a végleges változatot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.