Kamion esett át az M0-ás korlátján

2012.08.29. 14:21

A vontató az egyik oldalon foglal el egy sávot, a rakomány a másikon – ha lehet, kerüljék el az M5-ös és az M7-es közti szakaszt.

Percekkel ezelőtt még maga az autópálya-kezelő sem ismerte a torlódás okát – mi azonban egy véletlen folytán hozzájutottunk néhány képhez a helyszínről. A látvány nem mindennapi: a szállítmány válószínűleg egy hevesebb manőver közben elszabadult, és magával rántva a pótkocsit ponyvástúl átesett a két útpályát elválasztó betonkorláton. Mindez a Dunaharaszti lehajtó előtt mintegy 2 kilométerrel történt, és úgy tűnik, mivel az AÁK-nak nincsenek ekkora jármű elvontatására alkalmas gépei a helyszín közelében, a műszaki mentés, és vele a dugó még órákig eltarthat.

Aki teheti, inkább kerülje el az M0-ásnak ezt a szakaszát, különben hosszas araszolásra, vagy akár a teljes útlezárással járó vesztegléssel is számolhat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.