Idő előtt debütált az új CR-Z

2012.09.22. 12:20

A tervek szerint a Párizsi Autószalonon mutatta volna be a ráncfelvarrott CR-Z-t a Honda, ám szép csendben elvitték Indonéziába is. Bár a kiállított autó zárva volt, a külső változások így is egyértelműek: a kupé átdolgozott első lökhárítót és hűtőrácsot kapott, a fényszórókat is újratervezték.

A műszaki adatokról még csak találgatások születtek, de minden bizonnyal a jelenlegi modell 1,5 literes i-VTEC motorját örökli meg az új CR-Z, melyhez egy elektromotor is társul majd – igaz, a teljesítményt megnövelik. A hatsebességes CVT-váltóval szerelt példányok 135, míg a kézi váltósok 136 lóerősek lehetnek, fogyasztásukat a hibridhajtásnak köszönhetően akár 3,5 literre is lehet szorítani.

Európában a szeptember 29-én kezdődő Párizsi Autószalonon mutatják be a hibrid kupét, így akkor a technikai részletekről is pontosabb képet kaphatunk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.