Megvillantották az új Corvette-et

2012.11.17. 07:03

Egyelőre egy rövid videót mutattak, amelyben jórész egy jó alaposan letakart autó látható, illetve néhány kaotikus mintával dekorált részlet az egyik prototípusról – de azért akad néhány érdekes képkocka is.

Eddig is sejtettük, hogy a General Motors tíz körömmel ragaszkodik az évtizedek alatt bevált Corvette recepthez, de most itt a bizonyíték is. Marad a nagy, nyomórudas V8-as, amelyből már meg is mutatták a következő generációt, és ezt a megszokott módon az első tengely és az utastér közé építik. Aki esetleg középmotoros Corvette-ről álmodozna, felejtse el. A filmben ugyanis felbukkannak azok a vázlatok, amelyek alapján aztán a végleges formát kialakították, és az elrendezés minden esetben a régi. Arról persze nem derül ki semmi, hogy a vázlatok közül melyiket használták végül, de egy biztos: az új Corvette-et is felismerik majd a gyerekek az utcán.

A film legfontosabb üzenete persze az, hogy a Corvette C7 2013 január 13-án mutatkozik be Detroitban, azaz legkésőbb akkor minden lényeges információt nyilvánosságra hoznak.