Kikacsint az új E osztály

2012.11.20. 13:53

Bár még egyáltalán nem számít öregnek, a németek igyekeznek frissen tartani az ókonzervatív középső Mercedest.

A feladat nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk: hozzá kell fésülni az autót az aktuális márka-arculathoz, de meg kell tartani valamit az eredeti karakterből. Stuttgartban azonban találtak megoldást, legalábbis ez a kis előzetes erre utal. Bár a modellfrissítés során az E osztály jellegzetes dupla rombusz-fényszóróit szimpla, szélesebb fényszórók váltják, a duplalámpás karakterből is megmarad valami a ma divatos LED-kontúros megoldásnak köszönhetően.

Azon túl, amit a gyári előzetesben láthatunk, sokkal többet egyelőre nem tudni a megújuló E osztályról, bár valószínűleg korszerűsítik a motorválasztékot is. A bizonyosságra azonban nem kell sokat várnunk, hisz az átdolgozott Mercedest várhatóan már a jövő év elején – vagy a januári detroiti, vagy a márciusi genfi autószalonon – leleplezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.