Képeken az új Opel versenygép

2012.11.23. 09:57

Nyomul az Opel, az Adamből kialakított versenyautóval akarja meghódítani a fiatalokat – a képeket elnézve van is esélye.

A laza, sportos megjelenés irányába halad az Opel: a nem is olyan régen még teljesen konzervatív gyártó manapság egyre vagányabb gépeket dob a piacra. Nemrég megjelent dizájn kisautójuk, az Adam, már teljesen egyértelműen a fiatalokat célozza, nyilván ezért jelent meg szinte azonnal a kisautó versenyváltozata is, az Opel Adam Cup.

Pár nappal ezelőtt már hírt adtunk erről a 145 lóerős kis méregzsákról, most azonban végre fotókat is közölhetünk. Persze a képektől csak a nyálelválasztásunk indul meg, nem lettünk okosabbak, új hír azonban, hogy az FIA R2-es standardjának megfelelő rali változat is készült már a verseny-Adamből, mely a 2013-as szezonban már versenyezni fog.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.