Tuning Wagon R-ek, egyenesen a gyárból

2012.12.30. 19:38

Bár a Suzuki nem készül világújdonságokkal a Tokiói Autószalonra, mégsem üres standdal várják a látogatókat a januári kiállításon. A japán autógyár a Wagon R-hez nyúlt hozzá, és két koncepcióautót is készített a tuning jegyében.

A sportosnak szánt Wagon R RR Concept új lökhárítókat, küszöböket és egy diszkrét hátsó szárnyat is kapott, sportfutóművét szinte porig ültették. Nem maradhattak el az olyan tuningkellékek sem, mint a színezett fényszóró, az egyedi matricázás és a nagy, fekete felnik.

A másik tanulmány, amelyet Tokióba visznek, a Wagon R Stingray Custom, melyet az RR Concepthez hasonlóan szabtak át – módosított lökhárítókkal, küszöbökkel és egyedi felnikkel. Emellett duplavégű sportkipufogó és ledes nappali menetfény is került az autóra.

A Suzuki a két tuningautó mellett az utcai Wagon R-t és Wagon R Stingray-t, illetve a Solio Black & White II-t is kiállítja az autószalonon, melyet január 11-e és 13-a között rendeznek a japán fővárosban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.