Ilyen lesz az új Volvo XC60-as?

2012.12.31. 16:34

Kínából érkeztek ezek a képek, melyeken a kínai Geely-hez került Volvo XC60-asának frissített változata látható. A ráncfelvarrt crossover álca nélkül, érdekesen körbevágott fotókon mutatkozik.

A facelift elől a legszembetűnőbb. Az orról eltűntek az apró belső fényszórók, és a lökhárítóról is kiszedték a két oldalsó hűtőrácsot. Maguk a fényszórók is megújultak, ahogy a lökhárító is át lett szabva formailag. A kínaiak kémfotókról megszokott stílusában közölt képek szerint a külső tükrök is megváltoznak az XC60-ason, és a SUV fara sem maradt ki a munkából. Hátulra egy átfaragott lökhárító és lapos kipufogóvég került. Úgy tűnik, az utastérre is volt dolga a kínaiakhoz került márka tervezőinek: itt leginkább a műszerfal változott, amit alaposan átrendeztek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az XC60-on látott kozmetikai változásokat csak a kínai piacnak szánják, vagy az egész világon így újul majd meg a 2008 óta forgalmazott modell, mindenesetre úgy hírlik, a 2014-re szánt friss változatot valamely jövő évi autószalonon mutatja majd be a Geely.