Ehárítják a balesetveszélyt - jövőre

2013.02.12. 13:30

Korábbi cikkünkkel kapcsolatban érkezett válasz BKK sajtókommunikációs irodájától. Válaszukban leírták, ismerik a Császár-Komjádi uszoda előtt lévő visszafordító problémáját, és már intézkedtek a tükör kihelyezéséről, amit javasoltunk.

A végleges megoldást 2014 nyarára ígérik, a budai fonódó villamos projekt keretében. Megterveztették az Árpád fejedelem útja – Üstökös utcai csomópontban (északi irányban) balra kanyarodási lehetőséget biztosító sávot. Valamint a Komjádi Béla utcánál az Árpád fejedelem újáról ugyancsak balra- és visszakanyarodási lehetőség lesz, jelzőlámpával szabályozva. Ezekkel a változtatásokkal párhuzamosan megszűnik az uszoda előtti veszélyes visszafordító.

Az ideiglenes megoldást jelentő tükör remélhetőleg mihamarabb a helyére kerül, és csökkenteni fogja a balesetveszélyt addig is, amíg a tervezett változtatások meg nem valósulnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.