Így fognak kinézni a jövő terepjárói?

2013.02.14. 13:37

A Mitsubishi a hírek szerint két új koncepciót tartogat a Genfi Autószalonra, egy platós GR-HEV névre keresztelt dízel-hibrid terepjárót, illetve a CA-MiEV nevű állításuk szerint új generációs elektromos személyautót.

A terepjáróról megjelent képen olyan autó kösz vissza, melyhez szemünk még nem szokhatott hozzá. A platós sikerességét nem csak érdekes formavilágára és a továbbfejlesztett összkerékhajtásra (melyet S-AWC-nak, azaz Super All Wheel Control névvel illetnek) bízza a japán gyár. Alacsony fogyasztású dízelmotorról és a hozzá csatolt erős villanymotorról pletykálnak. Az új hibrid rendszerhez komoly reményeket fűz a gyár, céljuk 2020-ra elérni azt, hogy eladott autóik egyötödébe valamiféle elektromos hajtás kerüljön.

Az érdekes formavilágú pick-up, és az egyelőre szinte ismeretlen személyautó-tanulmányt élőben a Genfi Autószalonon láthatja először a közönség, amelyről mi is tudósítunk majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.