Csúcs-Maserati, kétszer annyi embernek

2013.02.27. 17:47

A Maserati nem csak a nagy tervek megvalósításával törődik – amilyen az új Quattroporte volt – de apránként a meglevő modelleket is tovább csiszolja. Ileyn az új Gran Turismo MC Stradale változat, amely már négy személyt is szállíthat.

A típus jelenleg a legdurvább utcai sportkocsi a Maseratitól, amelyet gyárilag bukókerettel szállítanak. Ez eddig azt eredményezte, hogy a viszonylag tágas kupéban eddig használhatatlanok voltak a hátsó ülések. Most úgy módosították a bukókeretet, hogy hátul is elférjenek ketten, így a 460 lóerős 4,7 literes V8-as hangját és dinamikáját többen élvezhetik egyszerre. A típus végsebessége 300 km/h, és a szériafelszereléséhez tartozik egyebek közt a kerámia fékrendszer, a karbon motorháztető és a 20 hüvelykes felnigarnitúra.

A Gran Turismo sorozat legdurvább változatát a Genfi Autószalonon mutatja be a Maserati, alig egy hét múlva.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.