A végső parasztvakítás a Mercedestől

2013.03.01. 06:54

A fényreklám-stílus eddig a legvadabb sufni-pimperek kiváltsága volt: az alváz-neon, vagy a kék LED-ek az autó különböző pontjain nem épp a jó ízlést hirdették. Ennek ismeretében a Mercedes legújabb extrája elég merész, még ha jóval visszafogottabb is.

A kivilágított hűtőmaszk és csillag a Mercedes-Benz Accessories GmbH, azaz a gyári kiegészítőket kínáló részleg új találmánya. A LED-ekkel és üvegszál-optikával megvalósított jelvény-világítás persze nem elég erős ahhoz, hogy szó szerinti értelemben is vakítson, de ahhoz elég, hogy az autó orrára vonja az arra járók figyelmét. A világítás akkor lép működésbe, ha az autó áll, és kinyitják az ajtókat, vagy leállítják a motort.

A 300 eurós extra már rendelhető az M és a GL osztályhoz, de a jövő hónaptól már a C, CLS és E Mercedesekhez is elérhető lesz – persze csak azokon a változatokon, amelyekre a nagycsillagos hűtőmaszkot szerelték gyárilag.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.