Irdatlan autó, motor és tuning-dózis

2013.03.19. 11:07

Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok... és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2013. március 22-24. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az immáron nyolc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!!

  • Carstyling.hu Tuning Show 2013 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
  • Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – Magyarország első fedett pályás versenye!
  • EMAT 2013 - Épített Motorok és Autók Találkozója
    • Rusty Rodders Hot Rod Show- Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
    • Devil's Motor Show- Magyar Motorépítő Bajnokság
  • Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!
  • Magyar Freestyle Motocross Kupa – évkezdő show, hatalmas ugrásokkal!
  • Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás
  • Autómárkák, importőrök kiállítása - 2013 legújabb szalonautói
  • Budapest Tattoo Expo 2013 - Magyarország legnagyobb tetováló expója

A nyolc rendezvény a Hungexpo öt csarnokában valamint udvarain, összesen 80.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több, mint 1.000 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, három látványos autós-motoros bajnokság, a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója, valamint színvonalas kísérő rendezvény kerül bemutatásra!

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Programok és látnivalók tekintetében érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig még folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Ne feledje: több mint 80.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel minden autó- és motorimádót március 22-24. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényünkön!

További információk: www.amts.hu