Erősít a Bentley

2013.04.01. 18:03

A 2009-es Genfi Autószalonon mutatta be a Bentley 621 lovas, Continental Supersports névre keresztelt erőgépét. Nemcsak az addigi legerősebb Bentley született meg, az autó különlegessége volt, hogy bioüzemanyaggal is működött. Akkor korlátozott darabszámban készült a Supersports, az utóddal azonban hosszabb távra terveznek.

Az új Supersportsban a britek ikerturbós W12-ese már 660 lovas lehet, emellett pedig az automataváltón is finomítanának a gyáriak - szeretnék elérni, hogy még gyorsabban kapcsolja a fokozatokat. Az élvezetes vezetéshez hozzájárul majd a feszesebb futómű és a jelentős súlycsökkenés is – utóbbit szénszálas elemek használatával próbálják elérni.

A várhatóan 2014-ben érkező újdonságot a 625 lovas Speed fölé pozícionálná a Bentley, míg a csúcsot a 2015-ben érkező GT3 utcai változata jelentheti, mely akár bőven 680 lóerő fölötti teljesítmény leadására is képes lehet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.