Magyar alkatrészek a Zetor traktorokba

2013.04.01. 19:23

A cseh Zetor traktorgyárral írt alá szerződést a 113 éves múltra visszatekintő Közlekedési Műszergyártó (KMGY) Zrt. Az Ikarus buszok korábbi beszállítója közel 300 millió forintos megállapodást kötött a csehekkel.

Fotó: www.zetor.com
Fotó: www.zetor.com

A vállalat műszerfalakat, nyomás-, illetve hőmérsékletadókat is szállít majd a hosszútávú megállapodás értelmében. A KMGY a megnövekedett igények kielégítésére bővíti budapesti üzemét: a 600 négyzetméteres létesítmény a tervek szerint egy hónapon belül elkészül. Az üzemcsarnokban korszerű gyártósorokat állítanak fel, és új dolgozókat is felvesznek majd.

Zelenka Pál, a KMGY tulajdonos-cégvezetője a közleményben azt is hangsúlyozta, hogy részt akarnak venni a magyar buszgyártás megújításában, amelyhez a műszerfalon kívül más csúcsminőségű terméket is tudnak szállítani.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.