Ez lenne a következő Lada?

2013.04.04. 16:50

Amióta a Renault átvette a Lada irányítását, egyetlen új modellel bővítették a kínálatot: Dacia Logan MCV előző generációjával. A folytatás a pletykák szerint ennél valamivel érdekesebb lesz – készül egy kisebb, ötajtós modell, amely nem lesz ennyire szolgai másolata egy már meglevő modellnek.

Arra persze nincs pénz, hogy a Lada számára teljesen önálló típust fejlesszenek, de a legújabb orosz pletykák szerint a Dacia Sandero egy alaposan átdolgozott változatának gyártása hamarosan megkezdődhet Togliattiban. Ennek – az eddig napvilágot látott vázlatok szerint – teljesen átalakított orr- és farrésze lenne, sőt, a hátsó ajtók vonalvezetése is eltérne a Romániában gyártott eredetiétől. Ez a modell talán még olcsóbb is lehet, mint a Largus néven kínált Logan MCV-klón, így kitölthetné a Granta és a nagy kombi közti űrt.

Az átalakítások ellenére az új Lada viszonylag hamar elkészülhet, úgy hallani, már jövőre megtarthatják a bemutatót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.