Millió dolláros veretés

2013.04.11. 18:12

Újabb videót közölt a TaxTheRich felhasználó a legismertebb videómegosztón. Ezen egy sárga és egy vörös Ferrari F50 csúszkál egy farm körül, kifejezetten gyenge minőségű utakon. A videón szereplő autók 1995-ben 500 ezer dolláros áron találtak gazdára és alig 349 példány készült belőlük. Képzelhetik, milyen értéke van pillanatnyilag egy ilyen autónak, éppen ezért minimum meglepő, hogy ilyen szituációkban láthatjuk ezeket a ritkaságokat.

Az elhagyatott, sáros utakon keresztbe csúszkáló Ferrarik látványa és a zárókép miatt mindenképp érdemes végignézni a videót. A végén a két 520 lóerős autó egy vontatókötéllel összekötve füstöli el hátramenetben a gumikat. Az eddigi epizódokban is csillagászati árcédulával rendelkező autókat láthattunk, elképzelhetetlen szituációkban.

Az elsőn egy Bugatti EB110 Super Sport égetett gumit, majd ment félelmetes tempóban egy igazán keskeny úton. Aztán egy második szériás Rolls Royce Phantommal túrtak szét egy füves rétet, ami osztatlan sikert hozott az ismeretlen milliomosnak. Legutóbbi klipjében egy méregdrága Ferrari Enzóval csapatott olyan földutakon, ahová épeszű ember még terepjáróval is óvatosan merészkedne.