Ellepik Budapestet a Maseratik?

2013.04.13. 06:25

Új Maserati-szalont és szervizt nyitott Budapesten a Wallis Motor Pest Kft. a Váci úton. Az éppen komoly offenzívát indító márka autóiból középtávon évi 50-70 darabot szeretnének eladni.

A Maseratinak igen bátor tervei vannak a következő néhány évre: a nemrég bemutatott új Quattroportét hamarosan követi a Ghibli, majd egy SUV és egy kis sportkocsi is várható három éven belül az olaszoktól. Az új modellekkel évi 50 ezerre szeretnék növelni a gyártást a jelenlegi 5-6 ezerhez képest. Ehhez persze az eddig elhanyagolt piacokon is fel kell pörgetniük a forgalmazást - például nálunk.

Magyarországra az utóbbi időszakban évente 1-5 Maserati érkezett; ehhez képest nyilván komoly a növekedési potenciál. Már idén 20-30 autó eladásával terveznek a Wallisnál, amiből már az ősszel hozzánk érkező Ghibli is kiveheti a részét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.