Amerikába viszik a Nagy Falat

2013.04.28. 17:14

Kína egyik legsikeresebb autógyártója, a Great Wall úgy döntött, a közeljövőben az Egyesült Államokban is értékesíti autóit. A vállalat már két éve fontolgatja ezt a lépést, azóta tanulmányozzák az amerikai piacot, valamint a vásárlók igényeit.

Elsősorban hobbiterepjárókkal próbálnak majd meg betörni az Egyesült Államokba, s bíznak abban, hogy ők lehetnek az első olyan kínai gyártó, mely komoly sikereket ér el Észak-Amerikában. Ha minden a tervek szerint alakul, a forgalmazást 2015-ben kezdhetik meg, de már felmerült a helyi gyártás beindításának ötlete is - erre néhány évet még biztosan várni kell.

A Great Wall stabil gazdasági hátterű vállalat, mely igyekszik egyre nagyobb figyelmet fordítani a növekedésre, terjeszkedésre. Tavaly 677 ezer autót adtak el, ezt a számot 2013-ban 800 ezerre növelnék – 130 ezer példányt szánnak exportra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.