Rózsaszín rémség Range Roverből

2013.06.01. 06:50

Ahogy először megláttuk még a Genfi Autószalonon, azt reméltük, csak figyelemfelkeltésnek szánják a Mystére fantázianevű metál-Barbie járgányt. Nem így lett. A Hamann komolyan gondolja – azt mondják, a sötét metál-pink fényezés „olyan szín, amely önbizalmat sugároz”. Talán igazuk van, de az állítás az európai kultúrkörben aligha igaz. Persze lehet, hogy a célközönség inkább az amerikai rapper-szubkultúra, vagy India dúsgazdag aranyifjai - az efféle feltűnés-keresés ott nem feltétlenül összeegyeztethetetlen a helyi közízléssel.

A módosítások egyelőre csak az autó külsejét érintik, de azt alaposan átdolgozták. Az autó oldalára felerősített szélesítések kerek nyolc centit adnak a szélességhez, de erre szükség is volt, hogy teljes egészében le tudják fedni a 23-as alufelnikre szerelt, szuperalacsony profilú, 305/30-as gumiabroncsokat. A csomag tartalmaz egy ültetőmodult is, amely lehetővé teszi, hogy a légrugós futóművet további négy centivel lejjebb engedjék. Az autó belső terének összeállítását lényegében a vásárlóra bízzák: a cég kínálatában többféle belső díszítés és bőr kárpitozás szerepel a típus számára.

A műszaki tartalomhoz alig nyúltak, a módosított kipufogórendszer célja is az, hogy erőteljesebb hangok törjenek elő az autó alól. A Hamann azt ígéri, hogy rövidesen bemutat egy teljesítmény-tuning csomagot is a V8-as motorokhoz, azoknak a tömegeknek, akik szerint az sötét-rózsaszín Range-hez kevés lesz a gyári csúcsváltozat 510 lóereje.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.