Lambó-roncs, Mercedes-torzó az M3-ason

2013.06.02. 14:15

Az M3-as autópályán, Miskolc irányában, Gyöngyös után valamivel már feloldották a teljes útzárat, amit egy súlyos közlekedési baleset miatt kellett elrendelni.

Fotó: Sipos Zoltán/Totalcar
Fotó: Sipos Zoltán/Totalcar

A balesetben egy S-osztályos Mercedes és egy Lamborghini Aventador volt érintett, mindkét jármű jelentősen megrongálódott. A helyszínről egy mentőhelikopter is felszállt, így gyaníthatóan súlyos sérültje is volt a balesetnek.

Fotó: Sipos Zoltán/Totalcar
Fotó: Sipos Zoltán/Totalcar



Várhatóan még többször le fogják állítani a forgalmat, mivel a helyszínelés és a műszaki mentés jelen pillanatban is zajlik. A Budapest felé vezető oldalon, ettől a helyszíntől csak pár kilométerre másik baleset lassítja a haladást, így az erre tartók is torlódásra kell, hogy számítsanak.

Frissítés: a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Lamborghini Dzsudzsák Balázsé, a magyar labdarúgó-válogatott és az orosz Dinamo Moszkva játékosáé. Arról egyelőre nincs információ, hogy a futballista sérült-e a balesetben.

Frissítés2: a BorsOnline értesülései szerint a mentőhelikopter egy másik baleset sérültjét szállította kórházba, amelyben egy család volt érintett. A luxusautó balesetében személyi sérülés nem történt.

Frissítés3: a futballista saját Facebook-oldalán tette közzé, hogy a nedves úton megcsúszott Lamborghinijével. Egyedül volt, és sem ő, sem más nem sérült meg. A mentőket egy másik balesethez riasztották, mely ugyanazon a szakaszon történt kicsivel később. Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékos egy bérelt autóval tartott haza Budapestről édesanyjához.