Íme, Superman új autója

2013.06.08. 18:01

Bár az új Superman-filmet, Az acélembert csak a jövő héten mutatják be az Egyesült Államokban, a hazai premierre pedig június 20-ig kell várni, a Ram nem tétlenkedett, és elkészítette a szuperhős pickupját.

A Power Wagonon persze nem végeztek igazán komoly átalakítást, de külsejét Superman ruhájához igazították. A kékesszürke fényezéshez vörös hűtőrácsot társítottak, a logókat pedig elöl-hátul a képregényhősére cserélték – az S-betű egyébként az ülésekről is visszaköszön. Az egyedi Ramot a film jövő heti, New York-i bemutatóján állítják majd ki, később pedig el is árverezik – a bevételt jótékony célokra ajánlja fel a gyártó. Addig is egy rövid videót tettek közzé, melyet a film jeleneteiből és a Ram korábbi reklámanyagaiból vágtak össze.

Az acélember egyébként a közelmúltban már kapott egy autót a Kiától is: egy Optima Hybridet igazítottak Supermanhez. Sőt, a koreai gyártó Mi is lehetünk hősök (We can be heroes) címen indított kampánya során az egyik legnagyobb amerikai képregény-gyártó, a DC Entertainment több hőséről is mintázott egy-egy gépet. Ez az akció szintén jótékony célokat szolgál - az afrikai éhínség és szárazság áldozatainak megsegítésére hozták létre.