A legolcsóbb Porsche

2013.06.16. 18:25

A nagy autógyártók olykor előrukkolnak tőlük szokatlan termékekkel – ilyen volt tavaly ősszel a Shelby kerékpárja is, de korábban a BMW, a Mercedes, a Peugeot, a Honda és a Volvo is próbálkozott hasonlóval. Ezúttal a Porschén volt a sor, igaz, ők négy keréken alkottak.

A német gyártó csővázas, pedálos gokartja mindössze 25 kilogrammot nyom, és ötévesnél nagyobb gyermekeknek szánják, terhelhetősége 50 kiló, és 152 centiméteres magasságig lehet kényelmesen elférni benne. A németek persze minőségi alkatrészekből készítették el gokartjukat, melyet kézifékkel és kontrafékkel szereltek, a kormányt sportülésből tekergethetik a gyerekek.

Bár egy gyerekjátékért a 900 dolláros (közel kétszázezer forintos) ár meglehetősen soknak tűnik, de minden bizonnyal még így is ez a ma kapható legolcsóbb Porsche.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.