Indiai giccs a Lamborghini Gallardóból

2013.06.20. 11:57

Noha a közvéleményt leginkább a nemrég lefotózott utód foglalkoztatja, a Lamborghini a – jövőre minden valószínűség szerint leköszönő – Gallardo egy különleges kiadását mutatta be Indiában.

Mindössze hat készül abból az indiaira dizájnolt Gallardóból, amit Pavan Shetty, a márka indiai vezérképviseletének főnöke mutatott be szerdán. Az egyedi Lamborghinik különlegessége, hogy az ázsiai ország nemzeti színei futnak végig rajta kívül-belül. A trikolorral díszített autókat a már ismert 5,2 literes V10-es hajtja, így a háromféle alapszínben kapható limitált kiadás a dizájmegoldásokon túl semmi pluszt nem ad az ügyfeleknek. Vevője ettől függetlenül egész biztosan akad majd, hiszen az indiai felsőosztály épp oly fogékony az ilyesféle giccsre, mint a kínai.

Ezek már minden valószínűség szerint az utolsó ilyen újdonságok a Gallardótól, hiszen a Lamborghini jövőre várhatóan leszámol 2003 óta gyártott belépőmodellel. A Cabrera néven várt utód talán már szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon látható lesz.