Platós lett a négyes BMW-ből

2013.06.23. 09:21

Noha semmi esélye annak, hogy a BMW valaha is platóst épít új kupéjából, egy ismert autóipari grafikus elkészítette a 4-es sorozat pickupjának látványterveit.

A BMW a közelmúltban mutatta be a hármas alapjaira épült kétajtós kupét, amely az új számozási rendszer után a négyes nevet kapta. A 4-es már értékesítés előtt áll, hamarosan jöhet a Gran Coupé is, de pickupról természetesen szó sem esett gyári részről.

Theophilus Chin maláj grafikus sem gondolta, hogy piacképes volna az általa tervezett platós, csupán rajzolgatott – épp úgy, ahogy azt a tető nélküli Lamborghini Urusszal tette néhány napja.

A látványtervek egy 420 lóerős M3-as pickup emlékét elevenítik fel. Azt az autót 2011. április 1-jén fedte fel BMW, és persze az egész projekt nem volt több, mint bolondok napi tréfa.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.